des 18

Jeg må nok innrømme det først som sist, jeg kjøper en app, tester den ut, så blir den bare liggende på telefonen. Jeg tenker ikke mer over det – før jeg som nå – ønsker å rydde opp. Føler selv jeg har mange mapper og apps, og at det fort kan bli rotete og uoversiktlig. Bra det er en begrensning på tolv apps pr mappe, hvis ikke hadde jeg nok hatt enda flere apps. Jeg har til og med en mappe som heter «Unyttig»! Den trenger jeg vel ikke lenger? Nedenfor ser dere to skjermbilder av mine apps

Skjermdump 1

Skjermdump 2

Apps jeg har veid og funnet for lett

SingTel BPL – Gratis. Premier League app. Hakket, vanskelig å navigere mellom vinduer. Dårlig oppløsing

iFish – Pris 6,-. Første spillet jeg kjøpte. Festlig der og da. Blir fort ensforming. Finnes en haug av bedre spill nå

TrivialPursuit – Pris 6,-. Mener å huske at denne kom med 12 Days of Christmas i fjor(?). Har ikke brukt den en eneste gang

AirPortMania – Pris 17,-. Blir for enkelt i lengden. Tok ikke lang tid før spillet var rundet. Har ikke spilt det på over et år

Let’s golf! – Pris 29,-. Litt for enkelt etter å ha spilt det litt. Har kjøpt det på iPad. Her ligger forklaringen

Paper Toss – Gratis. Enkel tidsfordriv. Det har kommet andre spill som irriterer meg mer nå. Derfor ut med Paper Toss

Slepp Cycle – Pris 6,-. Aritg til å begynne med. Bruker det ikke lenger. Lenge siden jeg sjekket sist (17-18 mars)

Bysykkel– Pris 6,-. Ser ut til å ha forsvunnet fra iTunes. Da må jeg ta vare på den. Nostalgi!

TVGuiden – Gratis. Har VG (Pris 21,-) sin app. Den fungerer utmerket. Trenger ikke fler

Radio – Pris 17,-. Moro å høre på politiradio, men ikke nå lenger. Har andre apps til radio

VLC – Gratis. Fenget meg ikke på iPhone. Over og ut!

Felleskatalogen – Gratis. Glemt å slette. Usikker på hvorfor jeg skulle ha den?

MatPrat – Gratis. Følte jeg skulle bli en bedre kokk med denne appen. Det skjedde ikke

Yr – Gratis. Ikke helt pålitelig. Bommer noe. Weather Pro (Pris 21,-) gjør jobben på iPhone

Echofon – Pris 29,-. Liker bedre Twitter som app

Twitterrific – Gratis. Ja, bruker den på iPad, men ikke iPhone. Blir uoversiktlig og lite

TweetDeck – Gratis. Mange elsker den, men den er ikke meg. For mye å holde oversikt over

Nordea – Gratis. Tungvint, knotete oppsett. Deres nye app for iPad er en åpenbaring!

FaceNow – Gratis. Kommer til å bli tatt i bruk når flere venner får seg Mac og iPhone4

ZumoCast – Gratis. Har gode alternativer i Plex (Pris 29,-)  og Air Video (Pris 17,-)

UDID Finder – Gratis. Ble brukt ifbm testing

WolframAlpha – Pris 11,-. Har svaret på det meste. Fungerer best på hjemmesiden deres

SleepTalk Recorder – Pris 6,-. Fungerte bra en stund, artig vri. Bare gått lei

Så en oversikt over apps fra «Unyttig» mappe

Raindrops – Pris 6,- Skulle finne noe som var i nærheten av HTC sin standardvisning for ulike værtyper. Ikke bra!

Alex – Gratis. Sorry Alex, men dette funket ikke for meg

GyroSynth – Pris 11,-. Artig sak – men ikke i lengden. Lydeffekter ved bruk av gyroscope

Talking Tom – Gratis. Litt moro, men forsvinner nå

ARad – Gratis. Visning av virtuelle objekter i 3D for trykte medier. Som med mange andre apps: det må testes, men så er det slutt

Resultat: Fjerning av 28 apps.
Føles bra! Likevel synes jeg det fortsatt er rotete og uoversiktlig med alle apps og mapper på iPhone’en.

Etter fjerning av nesten 30 apps sier noe meg at jeg er villig til å betale og undersøke apps som folk anbefaler, eller det blir skrevet om i mediene. Det er imidlertid noen få apps jeg bruker regelmessig, og som er verdt å ha. Skal jeg tippe vil jeg tro at jeg kan klare meg med 10-15 apps. Uansett, jeg kommer til å kjøpe flere apps hyppig fremover, og jeg tør jeg ikke slette så mange som jeg burde. Det kan jo være jeg får brukt for de en dag?……

Har du noen apps du mener ikke fortjener en plass på din iPhone?

13 svar til “Jeg har ryddet i mine iPhone apps – her er hva som forsvant”

 1. Phuong Eames sier:

  Great website! I genuinely adore how it really is easy on my eyes and the facts is nicely written. Now i’m curious the way in which I can be warned any time a brand new blog post happens to be made?

 2. Water Heater Installation sier:

  I don

 3. the golfers club sier:

  I was just looking for this info for a while. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. 277342

 4. use this link sier:

  I

 5. Handyortung sier:

  This sort of considering develop change in an individual

 6. live gps tracking sier:

  How can i start a web-site and what is the rough cost?

 7. scott tucker group sier:

  Produced to measure curtains

 8. geschenkideen für kollegen sier:

  fixing and repairing stuff got numerous sparetime in my hands and wrists just lately, so i have decided to start off blog once again, . . really does anyone know anything good writing a blog internet sites which are absolutely free as well as simple to implement?? (besides tumbr as well as blogger/google ). . many thanks (:.

 9. geschenkideen zum hochzeitstag sier:

  How to get this Live journal articles for you to turn up in peoples bing researches?

 10. geschenkideen paar sier:

  I’m just merely having one of these insane notion, I’m just intending to submit witty internet pages or bunches on Digg, considering that it’s earning income from Ad sense, I may cash in on this, : ) (my family gloating such as an alien Ferengi). Can this idea work?.

 11. profi Fotobearbeitung sier:

  Internet marketing concerned about the amount it is to begin with websites for instance Twitter or facebook. I am pondering beginning a site for a little bit today, however i think that the 1st charges there pattern firms ensure that you get are generally for your very low tech plus sparsely inhabited website..

 12. geschenkideen für taufe sier:

  Throughout Chrome — How you can open up in brand-new hook quickly while i click on the save?

 13. geschenkideen für mann sier:

  Can one guard the website information copyright without having intricate the item in order to copyright departmen? help?

Skriv et svar

Kenneth Arvesen drives med Gratis blogg fra Isay.no Lag din egen gratis blogg og bli med!
preload preload preload