jan 08

Det er hele tiden snakk om hvilke tv-kanaler som er tilgjengelig på nett, Smartphones eller lesebrett. Men hva med oss som fortsatt synes tv-innhold faktisk er best på – ja, nettopp tv?

Først skal det sies at jeg synes tilbudet på nett er ok. NRK sitt tv-tilbud er strålende, og TV2 sumo fungerer meget bra. De andre kanalene er så som så – men det kommer seg! Hvorfor kan jeg ikke velge alt dette innholdet via min fjernkontroll til tv-en slik at det gjøres tilgjengelig via dekoderen?

Dette er ikke rocket science. Det har likevel slått meg i det siste – hvor blir tv-innholdet for tv av? Jeg liker å følge med mitt kjære Manchester United. Dersom de ikke spiller Premier League fotball må jeg ut på nett å kjøpe kampbillett. Noen ganger må jeg innom Viasat sin nettløsning, andre ganger er det Canal+ sin nettløsning jeg bestiller fra. Det er i og for seg greit nok, siden jeg har koblet Mac mini opp mot tv og hjemmekinoanlegg – men det er tungvint og tar ekstra tid. Ikke gir streaming over nett de aller beste tv-bildene heller.

Jeg betaler NRK-lisens, jeg betaler for TV2 sumo. Jeg har TV2 sin Premier League pakke via kabel-tv. For meg som sportsfrelst – og mitt ønske å følge med i sportsverden – blir det f.eks tungvint og hver gang måtte kjøpe kampbillett på nett når United spiller noe annet enn Premier League. Nå som Mats Zuccarello gjør det så bra i NHL vil jeg så klart følge med han, og må på nytt kjøpe kampbillet via nett? Hvorfor er det slik? Som sportsidiot ønsker jeg å ha tilgang til så mye sport som mulig når jeg selv ønsker å se det. Den samme utfordringer gjelder tv-innhold. Mye finnes på nett, men ikke via fjernkontrollen og dekoderen.

Bør ikke alt som er tilgjengelig eller for salg på nett, også være tilgjengelig for bestilling via fjernkontrollen og lett tilgjengelig via min HD-dekoder fra Get? Eller er det slik at det tar for mye ressurser og kapasitet i kabelnettet at dette er tjenester leverandørene ikke prioriterer?

Jeg synes det hadde vært utrolig deilig å kunne bestilt episoder av tv-serier, abonnert på hele tv-serier, filmer, kampbilletter til ulike sportsarrangementer, konserter, you name it, via fjernkontrollen. Bestillingen kan gjøres ved noen enkle tastetrykk på fjernkontrollen! Så kunne jeg blitt belastet min Get faktura eller kredittkort hver gang jeg bestiller noe.

Er klar over at Apple TV er godt i gang med å komme seg inn på markedet for serier og filmer, i tillegg er mulighetene der for bestilling via f.eks Get sin løsning på nett eller via kabel. Spørsmålet om rettigheter dukker nok også opp. Det må likevel være mulig å koble opp sportssendinger og annet tv-innhold mot dekoderen? Get har f.eks avtaler med både Canal+ og Viasat, så mulighetene ligger der allerede.

Vi klarte å sende folk til månen i 1969 – det må være mulig å bestille ønsket tv-innhold via den gode gamle fjernkontrollen slik at innholdet blir tilgjengelig via dekoderen? Vi lever tross alt i 2011!

Det er nok en lang vei å gå, men likevel, det hadde vært fint om leverandørene av tv-innhold hadde samarbeidet slik at dette kommer oss forbrukere til gode – via kabel så klart!

60 svar til “Slik vil jeg se tv via kabel i 2011”

 1. Charise Lemmonds sier:

  My brother recommended I might like this blog. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 2. Dorris Jesmer sier:

  It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 3. weight loss sier:

  I was suggested this blog by way of my cousin. I’m now not sure whether this post is written via him as no one else recognise such specific about my problem. You’re wonderful! Thanks!

 4. weathybererce sier:

  [url=http://worldclocks.eu]World Clock[/url] will be a type of time in which displays the present amount of time in different spots that is known.

  Frequently this type of clock e band of normal or perhaps a digital wrist watches and it has a number of show, every one of them indicates any time in a city as well as time sector we know. For [url=http://worldclocks.eu]world clock map[/url] every one of the shows are branded with the label in the area or spot to help which in turn this pertains. There are world timepieces to be a earth guide using a lighting projector to exhibit this aspects of our planet illuminated with the Sun’s rays.

  Earth wristwatches typically used in areas in which an intensive swap involving data and also money in numerous spots on the planet. Inside everyday living, this type of wristwatches are generally most frequent http://worldclocks.eu within banking institutions and also transmission focuses.

 5. Leilani Zahran sier:

  Thank you for your operate. Write-up assisted me a good deal

 6. Ivey Hilbrand sier:

  You will be my role designs. Thanks for the article

 7. Isaiah Batista sier:

  This really is precisely what I had been seeking for, many thanks

 8. Cindie Milito sier:

  Hi there! Your article rocks as well as becoming a legitimate great realize!??

 9. Renato Swagger sier:

  I’m not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission.

 10. Guadalupe Mcmickle sier:

  It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

Skriv et svar

Kenneth Arvesen drives med Gratis blogg fra Isay.no Lag din egen gratis blogg og bli med!
preload preload preload