feb 04

Jeg er nok en liten tv-slave. Men jeg liker det! Ikke varer seriene for kort, ikke varer de for lenge – akkurat passe med andre ord. Dessuten skjer det noe hele tiden. Jeg vil derfor dele de beste seriene jeg har sett. Dersom det er noen serier du ikke har sett i listen under, anbefaler jeg en titt ved neste anledning! Her er min topp ti liste:

 1. Dexter
  Basert på Jeff Lindsay romaner «Darkly Dreaming Dexter» og «Dearly Devoted Dexter». Handler om seriemorderen Dexter Morgan som også jobber som kriminalteknisk blodekspert for Miami-Metro-politiet
 2. Entourage
  Handler om en ung skuespiller på vei opp i Hollywood og hans barndomsvenner fra Queens i New York, i tillegg til den fremadstormende agenten Ari Gold. Baserer seg løst på Mark Wahlbergs opplevelser som «up-and-coming» filmstjerne
 3. Breaking Bad
  Serien handler om en kjemilærer som sliter med å få endene til å møtes, og på toppen av det hele får lungekreft. Noe som igjen gjør at penger er enda mer nødvendig. Han overtaler en gammel elev, Jesse, til å bli partner og sammen lager de metamfetamin
 4. The King Of Queens
  The King Of Queens handler om budbilsjåføren Doug Heffernan og hans nærmeste familie, og venners dagligdagse problemer i bydelen Queens i New York City
 5. True Blood
  Sameksistens mellom mennesker og vampyrer i den fiktive småbyen Bon Temps i Louisiana
 6. Solsidan
  Alex og hans samboer Anna venter sitt første barn og skal flytte til Alex sitt gamle barndomshjem i Saltsjöbaden. Det går ikke lenge før de støter på problemer i form av Alex sin mamma, som ikke vil slippe sitt gamle hjem. Vi følger også Alex sine gode venn, Fredde
 7. Modern Family
  Denne mockumentary utforsker de mange ulike typene av en moderne familie gjennom historiene til et homofilt par og deres datter Lily. Foreldrene Phil og Claire, og deres tre barn, Haley, Alex, ogLuke, og et multi-etnisk par, som består av Jay og Gloria, og deres sønn Manny
 8. 24
  Serien viser handlingen i «sanntid». Omhandler nøyaktig 24 timer av livet til agent Jack Bauer og hans kolleger ved Counter Terrorist Unit (CTU) i Los Angeles, USA
 9. No Ordinary Family
  Powells er en typisk amerikansk familie som gjennomgår en bemerkelsesverdig forvandling etter at charterflyet de leide krasjer i Amazonas
 10. The Office US
  Gir oss et innblikk i dagens moderne kontorliv som ikke alltid er like moro som det virker. Hovedhandlingen utspiller seg i papirfabrikken Dunder Miffling i Scranton Pennsylvania hvor vi møter regionssjef Michael Scott.

Det er mange serier som ikke fikk plass. Dette er blant annet Friends, Lost, Prison Break, Heroes og V (2009). Slik er det, skal ikke få plass til alt! Nedenfor finner du også noen tv-serier folk har anbefalt, som jeg ikke har fått sett enda. Mye moro fremover!

Så, hva er dine favoritt tv-serier?

6 svar til “TV-serier som bør sees!”

 1. kent sier:

  The Sopranos er en «must see»:)

  Anbefal på det sterkeste The Wire, The Shield, Sons Of Anarchy og Carnivale!

 2. Plosiv sier:

  Så kult med sånn liste! Skal sjekke ut de jeg ikke har sett. Lie to me, House, Medium og Bored to death. Og Big bang theory, og how i met your mother. Og breaking bad. Neeida, jeg ser ikke mye på tv-serier…:p

 3. kennetharvesen sier:

  Takk for tilbakemeldinger!
  Har lagt merke til at det er så utrolig mange serier. Helt sykt! Så lange selskapene leverer, er jeg fornøyd med det 🙂

  @kent The Wire har jeg hørt mye bra om! Tror det blir innkjøp av den
  @Plosiv House og Big Bang Theory er gode stalltips – må sjekkes ut!

 4. larspetterh sier:

  Dette er en bra liste! Jeg kan anbefale flere serier, men blant de sist sette er The Walking Dead og Game of Thrones, et par TV-serier som bør sees. Begge er nylig kommen gjennom sesong 1, og det forventes mye av de neste sesongene!

 5. kennetharvesen sier:

  Takk for kommentar larspetterh. Er veldig usikker på Game of Thrones. Hører den får god kritikk – bør vel gi den en sjanse 🙂 Walking Dead har jeg bare ikke kommet meg gjennom enda. Gleder meg å se den!

 6. http://newsreleaser.com/0000000016.html sier:

  I think your suggestion would be helpful for me. I will let you know if its work for me too. Thank you for sharing this beautiful articles. thanks a lot 305210

Skriv et svar

Kenneth Arvesen drives med Gratis blogg fra Isay.no Lag din egen gratis blogg og bli med!
preload preload preload