jul 18

Jeg kan være treg, og litt forsiktig når jeg skal bytte fra en ting til noe annet. Så har skjedd med meg og valg av nettleser. Omsider har jeg fått ny favorittnettleser til min MacBook Pro. Etter mange års bruk – å bytte mellom Safari og Firefox – har valget mitt falt på Chrome fra Google. Som med mange andre nettlesere liker jeg å kunne legge til funksjonalitet med såkalte utvidelser. Hele Chrome sitt rikholdige nettmarkedet har mange godbiter å by på! Jeg bruker ikke mange utvidelser, men de jeg skriver om nedenfor synes jeg pt er best!

Først, det er to helt klare fordeler jeg ser med Chrome

 • Hastighet
 • Enkelt grensesnitt

Jeg skal ikke gå i detaljer på disse punktene, da det er skrevet nok artikler på nett om hvilke nettlesere som er raskest, sikrest og enklest å bruke.

Tenkte jeg heller skulle ta for meg de utvidelsene jeg etter hvert har blitt glad i, og som jeg ser som mest hensiksmessige i min hverdag. Det skal også nevnes at med Google+ sitt bidrag i sosiale medier, bærer dette preg på enkelte av utvidelsene. Utvidelsene til Google+ har jeg hentet fra Trond Bie sin gode artikkel i ITavisen.

Utvidelser for Google+

Surplus
Jeg får varsler dersom noen har kommentert innlegg, nevnt meg, eller tagget meg i et bilde uten at jeg trenger gå inn på selve Google+ siden min. I denne utvidelsen kan jeg også kommentere direkte i pop-up’en.

Usability Boost for Google Plus™
Google+ blir bedre delt opp enn kun de hvite områdene som går i hverandre som default i dag. Utvidelsen gjør det enklere å skille kommentarer, samt høyre og venstre marg. Mer oversiktlig rett og slett!

+1 Anything
Føler dette blir litt som Instapaper, men jeg liker det! Jeg kan klikke på +1 på en hvilken som helst nettside, for deretter at nettsiden lagres i min Google+ profil under +1

To andre utvidelser jeg digger

Bit.ly
Lar meg forkorte, dele og følge antall klikk for linker jeg deler. Dette gjøres rett fra Chrome og jeg slipper derfor logge meg inn på min Bitly-konto hver gang nye linker skal deles.

AdBlock
Dette er en gammel traver jeg ikke har tenkt på før. Nå slipper jeg reklame og pop-ups på nettsidene jeg besøker. Utrolig deilig å kunne surfe uten at den ene kampanjen etter der andre smeller mot meg!

Som dere ser har jeg ikke brukt så mange utvidelser til Chrome, men har dere fler utvidelser, tips meg gjerne i kommentarfeltet under.

 

12 svar til “Utvidelser å sette pris i Chrome”

 1. authentic packer jerseys sier:

  Excellent post. I just located your web page and thought i would mention that I’ve got really enjoyed searching your blog post posts.

 2. Domonique Kieft sier:

  Audio begun playing from the moment I opened up this website, I thought I would let you know.

 3. Sera Maria Michael sier:

  I was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special read.

 4. Electrician Melbourne sier:

  I believe this really is finest for you: Soccer, Football, Highlight, Live Streaming 272734

 5. gabapentin dosage sier:

  I want to start a blog but would like to own the domain. Any ideas how to go about this?. 844829

 6. Well & Septic sier:

  I think you did an awesome job explaining it. Sure beats having to research it on my own. Thanks 896699

 7. Curvy Girl On a Budget sier:

  I have subscribed to your feed! Will I receive updates by e-mail? I was so struck by your content that I can?t wait for the new stuff! Please notice me when something new arrives here! Looking forward for it!

 8. ACLS Certification Online sier:

  Read more on that Post.Helpful info. 464838

 9. Bronzeskulpturen sier:

  Hey there, Can I copy this post image and implement it on my private internet log? 165540

 10. Porrfilm sier:

  Its great as your other posts : D, appreciate it for putting up. 24274

 11. Electrician melbourne sier:

  when i was a kid, i love to receive an assortment of birthday presents like teddy bears and mechanical toys, 222550

 12. scott tucker virginia sier:

  You made some decent points there. I looked online for that problem and found most people goes coupled with with all your website. 21333

Skriv et svar

Kenneth Arvesen drives med Gratis blogg fra Isay.no Lag din egen gratis blogg og bli med!
preload preload preload