aug 07

Jeg har endelig fått min Apple TV. Dette er andre generasjon, og en smart, hendig, liten sak. Eneste minus med den er at kombinasjonen å bo i Norge, samt leie eller kjøpe filmer/tv-serier, passer ikke. Sant å si dette er ikke Apple TV sin feil. Men dere skjønner hva jeg mener.

Så hva gjør jeg for å kunne leie f.eks filmer fra Netflix? Svaret er enkelt: jeg må få Netflix til å tro at jeg befinner meg i USA. I en Internettverden som vi lever i, finnes det flere løsninger for dette. Nedenfor beskriver jeg min favoritt.

Dette gjør jeg først

Gi min MacBook Pro en amerikansk ip-adresse. Dette trenger jeg for å kunne registrere meg hos Netflix. Jeg anbefaler Hotspot Shield. Dette er et gratis program som lar meg skru av/på amerikansk ip-adresse når jeg måtte ønske det.

Når jeg har installert programmet, registrerer jeg meg hos netflix.com, med mine norske brukeropplysninger. I tillegg kan jeg bruke mitt norske VISA/MasterCard. NB! Jeg fikk ikke til å bruke min norskregistrerte paypal-konto.

Deretter gjør jeg dette

Da jeg var ferdig med registrering hos Netflix, følgte jeg denne malen på min Apple TV.
Oppsettet er hentet fra en artikkel hos mac1.no fra 02.07.2011

 1. Gå inn på unblock-us.com og opprett en bruker. Det er gratis de første syv dagene slik at en kan teste tjenesten. Etter det koster det $4.99/mnd. Her kunne jeg velge å betale med Paypal eller VISA/Mastercard. Jeg valgte Paypal.
 2. Start din Apple TV.
 3. Gå til Innstillinger -> Generelt -> Nettverk -> Konfigurer TCP/IP -> Manuelt
 4. Bare trykk OK på følgene:
  • IP-Adresse
  • Subnetmask
  • Routeradresse
 5. Når du kommer til DNS skriver du inn følgene:
  • 184.106.242.193
  • Trykk så på OK.
 6. Gå tilbake til hovedmenyen. Velg «Dvale Nå» under Innstillinger.
 7. Ta ut strømkontakten og vent 10 sekunder.
 8. Plugg i kontakten og test.

Logg deg inn med dine Netflix kontoopplysninger, og lei filmer enkelt kun ved noen tastetrykk!

 

 

 

 

 

 

 

5 svar til “Få tilgang til Netflix på din Apple TV”

 1. arnfinn skeie sier:

  Takk for mal:)Kunne tatt bort biten om spesifikk dns, for den er knyttet til konto hos unblock og følger dermed abbonementet.

 2. André sier:

  Hei..
  Hjemme i min leilighet i Oslo funket dette bra.. Men nå må jeg gjøre dette på nytt, når jeg kobler den til hos mine foreldres hus.. Når jeg har tastet passordet og trykket send/ok, så skrur den seg av og jeg må prøve å logge inn..

  Har du noen tips?

  Mvh André

 3. Steuerberater Memmingen sier:

  More than and more than once again I take into consideration these concern. As a matter of fact it was not even yesterday that I last thought about it. To be honest, what is your thought though? 506733

 4. My Own Treasurechest Blog sier:

  Great post!! I really would love to have more information on this subject and be updated on any updates! Thank you very much for sharing!

 5. Bronzefiguren sier:

  Just wanna remark that you have a very nice web site , I like the layout it actually stands out. 131219

Skriv et svar

Kenneth Arvesen drives med Gratis blogg fra Isay.no Lag din egen gratis blogg og bli med!
preload preload preload